Segundu cursu de Coghina Sarda: Culurgiones i Pabassinos

Cursu_de_coghinaCulurgiones: ispetzialidade in coghina 

Su 19 de Abrile a sas 19, s’Assòtziu de sos Sardos bos cumbida a leare parte a su segundu cursu de coghina, in sa sea de su tzìrculu, carrer del Bisbe Laguarda 9, Bartzellona.

Custa bia sas coghineras ant a èssere Claudia e Loredana. S’ocurrèntzia est bona pro imparare a ammaniare duas retzetas tìpicas chi lompent deretu dae su coro de Sardigna: sos Culurgiones e sos Pabassinos.

Sos primos sunt un’ispetzialidade culinàrias de pasta frisca prenada cun patatas, menta e casu de berbeghe sardu. Sos pabassinos sunt unos durches lichitos tìpicos de s’ìsula.

Menù:

  • Culurgiones
  • Pabassinos
  • Bèvida (binu, birra o abba)

Cuncordadura:

  • S’atòbiu est postu pro su 19 de Abrile a sas 19 in sa sea de s’Assòtziu: Carrer del Bisbe Laguarda, 9, 08001 Bartzellona.
  •  Pro leare parte a su cursu tocat a s’inscrìere a intru de su 16 de Abrile.Su cursu est a nùmeru cungiadu: 12 partitzipantes.
  • Totu sos inscritos ant a partitzipare in manera ativa a s’ammanitzu e a sa chena chi s’at fàghere una borta ammaniadu su màndigu.
  • Sa durada prevìdida est de 2 / 3 oras.
  • In su menù est inclùida una bèvida.

Prètzios:

  • Sòtzios: 10€
  •  Esternos: 15€
  • Sinunca 20€ si ti faghes sòtziu: 10€ su cursu, 10€ sa tèssera.

A s’inscrìere est simple: manda·nos un’email a info@assotziusardos.cat e lassa·nos su nùmeru de telèfonu tuo pro retzire cunfirma. Sinunca cuntata·nos pro telèfonu a su nùmeru chi sighit:  +34 627217637Culurgiones: especialitats a la cuina  curs_de_cuina_sarda

El 19 d’Abril, l’Associació de Sards us convida a participar al segon curs de cuina a la Seu del Club Cultural al Carrer del Bisbe Laguarda n. 9, Barcelona.  

 

Aquesta vegada les cuineres seran Claudia i Loredana. Una bona ocasió per aprendre a preparar dues receptes típiques que arriben directament del cor de Sardegna: els Culurgiones i els Pabassinos.

Els primers amb una especialitat culinària de pasta fresca farcida amb patates, menta i formatge d’ovella sard. El segon plat es uns deliciosos pastissos típics de l’illa.

Menú:

  • Culurgiones
  • Pabassinos
  • Beguda (vi, cervesa o aigua)

Organització:

  • La data està prevista pel 19 d’Abril a les 19 hores a S’Assòtziu: Carrer del Bisbe Laguarda, 9, 08001 Barcelona.
  • Per participar al curs cal fer la inscripció abans del 16 d’Abril.
  • Les places son limitades: 12 participants.
  • Tots els participants participaran activament a la preparació del sopar que tindrà lloc una vegada cuinat el menjar.
  • La durada del curs es de 2 / 3 hores.
  • La beguda està inclòs al menú.

 

Preus:

  • Socis: 10€
  • No socis: 15€
  • Si vols fer-te soci de l’Associació son 20€ :10€ el curs, 10€ per fer-te soci.

 

Fer la inscripció es senzill: envia un mail a info@assotziusardos.cat i deixa el teu telèfon per rebre confirmació. O contacta telefònicament al  numero: +34 627217637