Primu cursu de Coghina Sarda de su 2015!Primer curs de cuina Sarda 2015!

cursu_webTorrant sos cursos de Coghina Sarda a s’Assòtziu!
Cumentzamus su domínigu 1 de Freàrgiu, proponende unu clàssicu: Curruxonis a sa campidanesa, prenos de rescotu e eda. Su cursu si cumpletat cun sos Arrubiolus, bugnolus fatos cun rescotu. Sos partitzipantes ant a imparare sos segretos de duas castas diferentes de cariadura. A concruida, maistros e dischentes ant a gosare de su pràngiu cun sas licàntzias preparadas in su cursu etotu.
Prètzios: 10€ sòtzios, 15€ sos àteros (cun tèssera sòtziu inclùida!)
Iscritziones abertas fintzas a su 29 de Ghennàrgiu, tel. 934358981, info@assotziusardos.cat.
Bos abetamus!

cursu_webTornen els cursos de Cuina Sarda a l’Associació!
Comencem el diumenge 1 de Febrer, proposant un gran clàssic: Ravioli (Curruxonis) farcits de formatge ricotta i espinacs. El curs es completa amb los Arrubiolus, bunyols de carnestoltes fets amb ricotta. Els participants aprendran els secrets per fer els dos diferents tipus de massa. A conclusió, mestres i cursants gaudiran del sopar amb les exquisideses durant el curs.
Preus: 10€ socis, 15€ no socis (amb tarjeta soci inclosa!)
Inscripcions obertes fins al dia 29 de Gener, tel. 934358981, info@assotziusardos.cat.
Us esperem!